Over mij

Damibelle

Schoonheidssalon Damibelle, ooit heel klein begonnen in een garage maar inmiddels uitgegroeid tot een prachtige salon gevestigd  aan de Eenlandsweg 17 inHalsteren.                                                                               

Anna-Marie van Elteren is de eigenaresse en al ruim 13 jaar staat zij klaar om haar cliënten te ontvangen en ervoor te zorgen dat iedereen met een goed gevoel de salon verlaat. Bij schoonheidssalon Damibelle staat de klant voorop en natuurlijk is het streven van elke behandeling de verbetering van de huid, maar ook  is er zeker tijd voor persoonlijke aandacht.

De salon is 2 jaar geleden volledig verbouwen en heeft een trendy metamorfose ondergaan.

7 jaar geleden heeft Anna-Marie ervoor gekozen om te gaan werken met het merk SKEYNDOR waar ze tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van heeft, in tegendeel, Skeyndor is een merk dat perfect aansluit bij de salon. Ook door de klanten wordt het goed ontvangen en is er enthousiasme over het product. Skeyndor heeft veel verschillende lijnen met een groot assortiment aan producten en zo is er dus voor iedere klant, elke huid en zeker ook voor ieders portemonnee een professioneel huidverzorgingsproduct aan te bieden.        

Ook op het gebied van de behandelingen heeft Skeyndor veel te bieden, u kunt terecht voor een basis behandeling, maar ook voor een luxe wellnes treatment, met meer dan 15 verschillende behandelingen, kan elke bezoek aan de salon aan u wensen voldoen van dat moment.

In overleg en op verzoek van de klant kan er gewerkt worden met apparatuur, zo kan er een professionele huidanalyse gemaakt worden met de Skin Analyser  en maken we gebruik van de Ultra Sonic.

Naast de schoonheidsbehandelingen kunt u sinds 2 jaar ook terecht voor gelnagels, colour gel, hand en nagelverzorging en cosmetische voetbehandelingen, hiervoor is gekozen voor het  luxe merk Alessandro.

Om de juiste kwaliteit en professionaliteit te kunnen blijven garanderen, is Damibelle sinds 5 jaar aangesloten bij ANBOS, en gaat Anna-Marie zeer regelmatig naar het trainingscentrum van Care Cosmetics waar de trainingen van Skeyndor plaatsvinden.

In het najaar komt er een nieuwe website, waarin u op de hoogte zal worden gehouden van acties en aanbiedingen.

De salon is overdag geopend, en op maandag en donderdag avond, behandelingen gaan altijd volgens afspraak.

U mag altijd bellen voor vrijblijvende informatie.

bewerkt